Aktiviteter för dig och din hund

Det är inte bara din hund som behöver aktiveras och kräver motion, detsamma gäller även för dig! Därför kommer det att ge dig flera fördelar om du hittar en aktivitet som du kan utföra tillsammans med din bästa vän, så att du kan slå två flugor i en smäll och spara tid i vardagen.

När många tänker på aktiviteter att göra tillsammans med sin hund, så kanske det framförallt är långa promenader i skog och mark som man tänker på. Men det finns så mycket mer saker som ni kan göra tillsammans. Vi listar några i denna artikel och glöm inte att investera i passande utrustning och kläder till aktiviteten på https://houdinisportswear.com/sv-se/shop-by-activity/skiing.

Vandringsturer

Ni behöver inte hålla er till närområdet för att promenera tillsammans, ta med din hund på en spännande vandringstur som kan sträcka sig över flera dagar. Det finns inget bättre än att vandra i skog och mark tillsammans med din hund och gör att du kan upptäcka fina vandringsleder i Sverige eller utlandet, utan att du behöver åka ensam. Många övernattningsstugor är anpassade för hundar och om vädret tillåter kan ni även sova i tält.

Paddle Boarding

En aktivitet som har blivit särskilt populär på framförallt senare tid är paddle boarding. Många hundar älskar vatten lika mycket som du och om du bara utrustar din hund med en passande flytväst så kan ni paddla runt på sjöar och ha det riktigt trevligt tillsammans.

Men hitta en aktivitet som din hund kommer att uppskatta och det viktigaste är trots allt att ni spenderar lite mer tid tillsammans!